Näst bästa dagen!

Idag är officiellt den näst bästa dagen denna månaden eftersom idag gjorde jag det sista arbetet och redovisningen NÅGONSIN på gymnasiet. Gud så skönt det kändes efter man redovisat och visste detta var det sista, nu kan jag slappa av de resterande 3 dagarna som vi har aktiviteter och betygssamtal. *happycase* Dock så har jag blivit glatt överraskad av att jag har fått en del bra betyg som jag aldrig skulle få, så det är jag väldigt glad över. Dock så tror jag att det beror på att jag faktiskt har lämnat in arbeten i tid och faktiskt varit på lektionerna och i skolan. Jämför man med skolåret innan jag åkte iväg till Holland, så¨är detta totala motsatsen(fast det hade sina anledningar) då jag aldrig var i skolan, lämnade inte in arbeten i tid och inte ens ansträngde mig för att göra arbetena osv. Så stor skillnad, som jag är stolt och nöjd med. För nu vet jag att jag kan!

För övrigt så kan jag inte iheller förstå att jag.. jag av alla människor, äntligen ska få ta studenten om 7 dagar.. Helt sinnessjukt! Äntligen blir jag klar med gymnasiet och kan starta mitt nya liv! Har en hel del awesome planer för framtiden. Hoppas de blir uppfyllda även om det är höga mål.. Men bättre att sikta mot stjärnorna och lyckas.. och lyckas man inte så hamnar man bland molnen som är pretty damn awesome det också! :)

p.s Bästa dagen/dagarna är studenten nästa torsdag och nu på söndag när min söta fluffy kommer hit <3! d.s




Random bild som påminner om sommaren!

Last day of civilization!

Sista dagen av civilization.. Ut med friluftslivkursen i hela helgen..Håller tummarna för att det är fint väder! Åker redan imorgon vid 14:00 från skolan.. sen hemma runt.. 12 på söndag.. Ohwell paddla kanot är kul iallafall *glad tjej* och denna gången slipper vi åtminstone sova i EGETGJORT vindskydd som var väldigt kasst. Militärtält denna gången ohyeah! Militärtält tål ju allt som tur är och två stycken såååå jag ska nog överleva! Dock har jag redan förvarnat mamma & pappa att dom inte får dricka på lördag, just in case det skulle bli skitkasst väder och spöregna 24/7. För DET står jag INTE ut med en gång till och en hel helg.

Känner ångesten för alla skoluppgifter jag borde göra i helgen, illa planerad friluftshelg! :/ Meeeen efter allt ont kommer gott och det goda är i detta fallet att jag ska åka iväg till Norge och få träffa min superawesome söta viking <3 Ser verkligen fram emot det nu när det gått hela 6 veckor sen vi sågs sist :(

Bättre sent än aldrig..

Beställde äntligen studentklänning idag.. Förvånadsvärt nog fanns den kvar OCH i rätt storlek! Så får se om den passar när jag får den också. Känns lite stressande med det nu, såhär 30 dagar innan studenten bara. Bara fina stuentskor som behöver fixas och inhandlas nu då :)! Det som är fördelen med vit klänning(som är tradition för studentklänningar) är att man kan ha vilken färg man vill på skorna *yeey*. 

Eskimo!


Eskimo<3!


RSS 2.0